passalis
   

Η εταιρία Γ. & Ι. ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΑΕΒΕ διαθέτει στην ελληνική αγορά το κλασικό αλεύρι CAPUTO.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και στόχος του είναι η εξασφάλιση της ικανοποίησης και του πιο απαιτητικού στην παρασκευή ιταλικής πίτσας.

Παράγεται στην Ιταλία, στους ομώνυμους μύλους της οικογένειας CAPUTO λίγο έξω από τη Νάπολη. Χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα στάνταρτ στην παραγωγή του ιδανικού

αλευριού της ναπολιτάνικης πίτσας ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη γεύση, η μαστιχωτή υφή και το αναμενόμενο φούσκωμα. Το ιδανικό αλεύρι είναι αυτό που θα καθορίσει αν η

ζύμη θα είναι μαλακιά και ελαφριά ώστε να διπλώνεται χωρίς να σπάζει, δημιουργώντας το πολυπόθητο cornicione με τις μεγάλες και ακανόνιστες φουσκωμένες τρύπες.

Και αυτό είναι το αλεύρι CAPUTO!

Διατίθεται σε δύο τύπους σε συσκευασία των 25 κιλών.

Κόκκινο CAPUTO SACCOROSSO τύπου 00 και μπλε CAPUTO PIZZERIA τύπου 00

 

Caputo SaccorossoCaputo Pizzeria

IMAGE CAPUTO το Αλεύρι του...
Η εταιρία Γ. & Ι. ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΑΕΒΕ διαθέτει στην ελληνική αγορά το κλασικό αλεύρι CAPUTO. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και στόχος του είναι η...
16-04-19
IMAGE Horeca 2017
Η εταιρία συμμετέχει στην έκθεση HORECA 2017. Σας περιμένουμε όλους στο METROPOLITAN EXPO από 10-13 Φεβρουαρίου στο Hall 4 Stand A05.
16-01-17
IMAGE Santa Maria | Tex Mex
Τον Ιούνιο του 2015 λανσάρουμε στην Ελληνική αγορά την ολοκληρωμένη σειρά TEX MEX προϊόντων SANTA MARIA. Επιτέλους, αυθεντική γεύση Λατινικής...
26-05-14
IMAGE Zanetti - Grana Padano
Απόλαυση παλαίωσης με την αυθεντική ιταλική υπογραφή. Δοκιμάστε Grana padano και σκληρά τυριά με γευστική ιστορία ενός αιώνα.
26-05-14
IMAGE Krokus Kozanis
ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ με Κρόκο Κοζάνης, το χρυσάφι που καλλιεργείται στην Ελληνική γή μετατρέπεται σε καθημερινή υγιεινή συνήθεια.
26-05-14

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε Cookies, όπως η χρήση αυτή περιγράφεται στους Γενικούς Όρους Χρήσης και την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Για να συνεχίσετε την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση των cookies.