Το κορυφαίο αλεύρι της Νάπολης.
Από το 1924 ο οίκος μυλωνάδων Caputo, με πιστοποιημένη πείρα τριών γενεών και απόλυτο σεβασμό στις πρώτες ύλες και στην παράδοση, παράγει τα καλύτερα σιταρένια άλευρα με το γενναιόδωρο πάθος που χαρακτηρίζει τον γαστρονομικό πλούτο της Καμπανίας και τη γνήσια ναπολιτάνικη αλευροποιία.
Προμηθεύει λάτρεις της αρτοποιητικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης σε όλο τον κόσμο με προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας, που προορίζονται για επαγγελματίες, αλλά και αναρίθμητους ανθρώπους που εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους μέσα στην κουζίνα, εξασφαλίζοντας βαθιά νοστιμιά σε κάθε τύπο ζύμης. Η διαχρονική αυτή συνέπεια οφείλεται στις μεθόδους επεξεργασίας, οι οποίες περιλαμβάνουν μόνο τη χρήση εκλεκτών σπόρων σίτου, χωρίς πρόσθετα, που αναμειγνύονται επιδέξια με την πανάρχαια τέχνη της αργής άλεσης, διατηρώντας έτσι όλα τα οφέλη τους.
Όλες οι συσκευασίες είναι βιώσιμης τεχνολογίας, από 100% ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.