Η θρυλική μουστάρδα των καλοφαγάδων.
Η αγγλική επωνυμία Colman’s μετρά πάνω από δύο αιώνες τελειότητας. Σε αντίθεση με πολλούς παραγωγούς μουστάρδας και συναφών προϊόντων, κοσκινίζει τους σπόρους της έως και 9 φορές για να αφαιρέσει οποιαδήποτε ακαθαρσία. Αυτό είναι που δίνει τη διάσημη μεστή γεύση. Μάλιστα, το ξηραντήριο σπόρων, που ανεγέρθηκε το 1890, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αυθεντικό ξύλινο εξοπλισμό κοσκίνισης από τη δεκαετία του 1950.
Η εταιρεία είναι περήφανη για τις ρίζες της από το Νόριτς του Νόρφολκ και τη θέση της στην τοπική κοινότητα. Προμηθεύεται τις περισσότερες πρώτες ύλες από πολλές από τις ίδιες φάρμες με τις οποίες συνεργαζόταν πάντα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, από τις ίδιες οικογένειες. Μερικοί από τους σημερινούς της γεωργούς είναι σποροκαλλιεργητές μουστάρδας Colman’s 5ης γενιάς.
Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.