Μενού
Καλάθι

Primula

ΚΡΕΜΩΔΗ ΤΥΡΙΑ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ PRIMULA
από το 1924

Κάθε επάλειψη κάνει τη διαφορά.

Η Primula ξεκίνησε το 1924 με μεγάλα όνειρα και... απλωμένους ορίζοντες. Παρασκεύασε το πρώτο τυρί επάλειψης στον κόσμο, που μέχρι σήμερα γίνεται ανάρπαστο.

Οι λάτρεις του ποιοτικού φαγητού προτιμούν τις μοναδικές κρεμώδεις γεύσεις της επωνυμίας για έναν πρόσθετο λόγο: επειδή μοιράζει τα έσοδά της σε καλούς σκοπούς ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα, 60% των κερδών της χρηματοδοτούν ανθρωπιστικά έργα, 30% όλων των εσόδων της διοχετεύονται σε έρευνες αιχμής, ενώ 10% των κερδών της υποστηρίζουν πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Συνεισφέρει ετησίως πάνω από δέκα εκατομμύρια στερλίνες σε πολλούς και διαφορετικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς, με ιδιαίτερη έμφαση σε σημαντικούς τομείς όπως η ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων. Με κάθε δωρεά, ωφελείται η κοινωνία συνολικά. Έτσι, η καθημερινή σας απόλαυση γίνεται ευεργετική για ανθρωπιστικά, ερευνητικά και πολιτιστικά εγχειρήματα διεθνούς εμβέλειας.

Από την κρέμα αυγών βακαλάου μέχρι τα διάσημα τυριά επάλειψης, κάθε άλειμμα Primula κάνει μια θετική διαφορά στη ζωή ενός ανθρώπου.


primula.co.uk

Καθαρό βάρος: 150 gΤεμ./συσκ.: 150 g x 20..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Καθαρό βάρος: 150 gΤεμ./συσκ.: 150 g x 12..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Καθαρό βάρος: 150 gΤεμ./συσκ.: 150 g x 12..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ιστοτόπου. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου