Μενού
Καλάθι

Rupp

RUPP, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ

Γευστικό ταξίδι στις Άλπεις.

Ο ιδρυτής της εταιρείας ήταν μόλις δεκατριών ετών όταν άρχισε να φτιάχνει τυρί. Αξιοποίησε τα έσοδά του για να πληρώσει τα δίδακτρα σε μία ελβετική γαλακτοκομική σχολή. Έτσι, το 1908 ο Γιόζεφ Ρουπ έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην Αυστρία που έφτιαχνε τυρί Έμμενταλ με τον ελβετικό τρόπο. Τη δεκαετία του ’20 ήδη εξήγαγε χειροποίητες ρόδες τυριών σε Ιταλία, Βέλγιο, Βόρεια Αφρική και Αμερική. Η παραγωγή επεξεργασμένου τυριού τη δεκαετία του ’30 οδήγησε στην επέκταση της οικογενειακής φίρμας και στην αύξηση των εξαγωγών.

Η Rupp υπογράφει πλέον μια ευρεία γκάμα τυροκομικών προϊόντων. Μεριμνά για τη βιώσιμη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και πληροί τα αυστηρότερα πρωτόκολλα υγιεινής, προάγοντας την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών.

Τα περιζήτητα προϊόντα της παρασκευάζονται από αγνό γάλα ζώων ελευθέρας βοσκής, έχουν σφραγίδα ποιότητας αυστριακών φορέων πιστοποίησης, ενώ ορισμένες σπεσιαλιτέ της φέρουν ένδειξη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).

www.rupp.at
www.ruppcheese.at

Καθαρό βάρος: 200 gΤεμ./συσκ.: 200 g x 10..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Καθαρό βάρος: 150 gΤεμ./συσκ.: 150 g x 10..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Καθαρό βάρος: 5 kgΤεμ./συσκ.: 5 kg x 3..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ιστοτόπου. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου